IMG_1094

Betrokken bij ieder kind

Op de Willem Alexander Hoog Zandveld werken we vanuit de pedagogische driehoek: kind-ouder-school. We streven naar een goede samenwerking en creëren zo de optimale omstandigheden voor de ontwikkeling van je kind. Samen bereiken we meer!

Contact met ouders

Ouders typeren het contact met het team als open, transparant en laagdrempelig. We starten ieder schooljaar met een informatieavond, voeren meerdere keren per jaar voortgangsgesprekken met het kind, de ouders en de leerkracht, en organiseren een inloopweek, zodat je een les in de klas bij kunt wonen. Via ons ouderportaal houden we je op de hoogte van het schoolnieuws. Op deze manier informeren we over leuke activiteiten en de geleverde kwaliteit van ons onderwijs. Bij andere vragen kun je natuurlijk ook altijd even langslopen bij de leerkracht of de directie, lukt dit even niet? Bel of mail gerust, dan plannen we een gesprek.

IMG_1092

Hulp bij activiteiten

Als ouder kun je ook helpen bij verschillende activiteiten en feesten, zoals Sinterklaas, Kerstmis, het schoolreisje, de mees- en juffendag, projecten en de Kinderboekenweek. Wij zijn een actieve school en heel blij met hulp!